Välj designmetod

Vilket alternativ passar dig?Vykort/Kampanjkort online - Format


Klassikerna

Hämta inspiration från POD Design

Låna idéer från andra.

Personliga vykort

Det tidigaste kända vykortet var ett handmålat kort som postades till T Hook i London under den första halvan av 1800-talet. Man antar att Theodore skickade vykortet till sig själv för att testa den urusla postgången.

Under de kommande åren känner man till flera fall av vykort som skickats sporadiskt mellan privatpersoner, främst i England och Amerika. Det finns ett bevarat kort från 1848 med tryckt reklam på baksidan. Det första kommersiellt producerade vykortet gjordes i Philadelphia år 1861 och gick under namnet "Lipmans vykort".

Vykort har under flera år varit på tillbakagång i takt med att e-post och digitala tjänster ersatt de traditionella kanalerna. Under 2014 har trenden vänt och människor börjar återigen uppskatta värdet av en mer personlig hälsning och tycker om att få vykort som visar att någon faktiskt har tagit sig tid att skriva en hälsning från semestern. Eller att företag skickar vykort till anställda och kunder.

PrintonDirects nya vykortstjänst för samman den digitala och analoga världen. Du designar ett personligt vykort online - Vi frankerar och skickar. Bättre kan det inte bli!

Vykort 9

Vykort 9

Använd vårt designverktyg för att göra personliga vykort.

Behöver du mer inspiration?
 

Uppgraderingar

 

Förmedla rätt känsla.

Papper
Tjocka och blanka papper för speciella sammanhang. Välj ett billigare papper för de mer vardagliga händelserna.
Papper
Laminerat
Vill du lyxa till det ordentligt? Välj laminat på en eller två sidor.
Laminerat
Fyra sidor
Många semesterbilder? Välj ett fyrsidigt kort.
Fyra sidor