Välj designmetod

Vilket alternativ passar dig?Våra format för bröllopskort


De vanligaste


Allt för bröllopet


RSVP

Eller O.S.A. Bra att veta om gästerna kommer.

Informationskort

Tusen frågor kräver 1000 svar. Med ett uttömmande informationskort slipper ni alla telefonsamtal med frågor om presenter, veganmat och barnaktiviteter.

Bordsnumrering

Undvik förvirring genom att enkelt leda gästerna till rätt bord. Välj en matchande mall och skriv in bordsnumret för hand.

Menykort

Ett eget designat menykort är ett trevligt och stilfullt tillbehör. Gästerna vet vad som serveras och korten blir en del av dukningen.

Placeringskort

Snygga placeringskort gör det enkelt för alla gäster att hitta sin plats vid bordet.

Tackkort

Brudparet tackar för sina presenter. Gärna inom två månader och gärna enkelt genom att använda en mall med samma design som bröllopsinbjudan.

Save the date

Informera gästerna om den stora dagen. Med ett enkelt spara datumet-kort ges alla en chans att boka in bröllopet i tid. Välj design, ange plats samt datum. Och glöm inte att tala om vilka som gifter sig. Enkelt och viktigt.

Inbjudningskort

Inbjudningskortet är det viktigaste i bröllopspaketet. En snygg bröllopsinbjudan väcker känslor och skapar förväntningar. Hitta en mall som passar eller bygg en personlig design. Bröllopskortet kommer att bli ett minne för livet.

Hämta inspiration från POD Design

Save the Date på papper eller online?

Behöver du inspiration för bröllopskorten?

Save the Date. Fråga din föräldrar om de skickade ett kort för att gästerna skulle komma ihåg ett datum? Sannolikt inte. Idag är det en av våra mest populära produkter. Designa ett kort och skicka online.

I samma användarvänliga gränssnitt får du svar och håller på ett enkelt sätt reda på vilka som kommer och eventuella önskemål.

Själva bröllopsinbjudan kanske är trevligare att trycka och skicka på papper. Vad du än bestämmer erbjuder vi 1000-tals mallar för att hjälpa dig på vägen.

Om inspirationen tryter är det bra att titta på vad andra kunder gjort eller ta del av de senaste trenderna från våra designers.

Hämta idéer från PODs designers.

Behöver du mer inspiration?
 

Uppgraderingar

 

Gör bröllopskorten ännu bättre.

Papper
Välj det pappersformat som passar din design.
Papper
Laminerat
Blankare. Snyggare.
Laminerat
Fyra sidor
Välj fyra sidor och du får med allt.
Fyra sidor