Våra kunder älskar att designa trycksaker själva. Och de älskar PrintonDirect.

Våra kunder är det viktigaste vi har. Att tillfredsställa kundens behov och skapa nytta för alla besökare är det centrala i PrintonDirects designtjänst. Oavsett om du söker visitkort till de anställda, eller vill beställa inbjudningskort till din födelsedagsfest, finns mallar och designverktyg som passar alla. För att ytterligare hjälpa till i designprocessen har vi samlat inspiration från ett urval av våra 60.000 kunder runt om i världen.

Vill du själv bidraga med idéer och designs, tveka inte att skicka in dina förslag. Kanske vill du bli en designer för PrintonDirect, eller vill du bara ge förslag till andra besökare? Oavsett vilket tar vi gärna emot dina kreationer och lägger upp dem på våra inspirationssidor.

Hur fungerar det?

Det är lätt att designa och beställa trycksaker på PrintonDirect.com. Utgå från en mall och fyll i dina uppgifter. Välj leveranstid och beställ.

Eller hämta inspiration från 1000-tals mallar och andra kunder. Välj en tom mall och börja ladda upp bilder, ange text och välj font. Allt du gör visas i realtid och kombinationerna är oändliga.

Vi strävar efter att erbjuda marknadens mest flexibla designverktyg i kombination med mallar som ska tillfredsställa alla behov. Bygg personliga visitkort med matchande etiketter och korrespondenskort för att ge ett professionell och enhetlig grafisk profil. Bjud in till födelsedagen eller festen med bilder på dig själv och en lockande text. Komplettera inbjudningskorten med matchande tackkort och ingen kommer att glömma tillställningen.

Utgå från en mall

Designa trycksaker själv

Välj bland 1000-tals mallar och fyll i dina uppgifter. Eller lägg till bilder och text. Gör exakt det du vill.

Utgå från en blank sida

Trycksaker online

Har du redan hämtat inspiration? Eller vet du hur din trycksak ska se ut? Sätt igång med designen.

visitkort southern africa
AID Southern Africa

PrintonDirect stödjer hjälpprojekt i södra Afrika

AID Southern Africa startades av några gymnasieelever i Danderyd för att bidraga till att stoppa spridningen av AIDS i södra Afrika.
Företaget samarbetar med organisationen Star for Life som driver olika hjälpprojekt i området. AID Southern Africa säljer kondomer med eget motiv. Intäkterna går till Star for Life.

PrintonDirect sponsrar projektet med visitkort för att underlätta nätverksbyggande och marknadsföring. Vill du vara med och stödja projektet, kontakta oss för mer information.

Star for life startades av IT-Entreprenören Dan Olofsson. Dan, och hans fru Christin, tog ett starkt intryck av de många barn och ungdomar som drabbas av HIV och AIDS i Sydafrika och Namibia. De utformade ett koncept som satsar på förebyggande information och satsar på att stärka ungdomars självkänsla. Programmet fokuserar på musik och idrott och drivs i samarbete med ca 100 skolor.

I projektet ingår också en mobil testklinik med syfte att på ett tidigt stadium upptäcka HIV. Man beräknar att Star for Life når ut till ca 100000 studenter samt 3000 lärare.

 

 

Börjar vi bli redo?

Visitkort

Visitkortsidéer

Vi inspirerar. Du designar.

Sätt igång

Trendy

Visitkort - Chevron

När du vill ligga ett steg före.

Sätt igång

Månadens kampanj

Hairy - Mall visitkort

Hur kan det vara så billigt?

Sätt igång

Presentkort

Gör julkort

Presentkort med bilder på familjen.

Sätt igång

Our story.

Alla har en..

Runt millenniumskiftet startade några svenska entreprenörer Printon AB. Affärsidén var att automatisera beställningsflödet av trycksaker för medelstora- och stora företag. Genom att bygga ett avancerat program kunde anställda med behörighet enkelt beställa fördefinierade trycksaker. Beställningsprocessen blev snabbare, enklare och framförallt billigare.

I takt med att kundkretsen växte (Printon heter idag DONE AB och är börsnoterat) steg efterfrågan från mindre bolag för en liknande online-baserad lösning. PrintonDirect AB bildades och hade som målgrupp fåmansbolag med visitkort som enda produkt. Det fiffiga var att kunderna själva inte behövde bygga eller installera några mallar utan allt gjordes online. Visitkorten designades och beställdes på siten med utgångspunkt från hundratals mallar, eller med hjälp av avancerade designverktyg.

I takt med att tjänsten spreds ville kunder som var nöjda med sina visitkort ha fler produkter. De började fråga efter etiketter och när är de var nöjda med etiketterna ville de ha korrespondenskort. Och efter korrespondenskorten sökte de matchande brevpapper. När samma kund skulle fira sin födelsedag ville han ha personliga inbjudningskort med bilder på sig själv. Efterfrågan breddades snabbt och vi jobbade dygnet runt med att ta fram nya produkter, mallar och ett förbättrat redigeringsverktyg.

Efterfrågan och den kontinuerliga strävan efter att maximera kundnyttan, har genererat dagens PrintonDirect.com. Med tusentals mallar och det mest avancerade designverktyget på marknaden, tillfredsställer vi behovet från kunder runt om i hela världen.

Vi lyssnar på idéer och förslag och lägger hela tiden till nya tjänster som ska motsvara kundernas höga förväntningar. Saknar du en produkt eller någon design, tveka inte att skicka in dina synpunkter. Och vi lovar att svara blixtsnabbt.

Lycka till med din design – PrintonDirect Teamet

Nya produkter

Studentinbjudningar

Studentinbjudan

Bjud in till studentskiva och njut av den kommande avslutningen. Träffa släkten på studentmottagningen och bjud på studenttårta. Fira att en etapp i livet övergår till nästa. Gör personliga studentinbjudningar som du kan ta fram för att minnas hela livet. Skicka tackkort till alla som var med. Designen gör du.

Sätt igång..

Vad tycker du?

Leveransalternativ

Leveransalternativ

Normal (10 arbetsdagar) – Beställ. Se fram emot något spännande.
Prioritet (5 arbetsdagar) – För dig som vill har marginalerna på rätt sida.
Express (1-2 arbetsdagar) – Du behöver korten igår. Det fixar vi.

Vår Kvalitetsgaranti för trycksaker

Kvalitetsgaranti

Vi lever för våra kunder. Men också av våra kunder. Och om ni inte kommer tillbaka och handlar har vi misslyckats. Vår generösa Kvalitetsgaranti gör att kundnyttan ökar lite till och att vi skiljer oss från mängden. PrintonDirect erbjuder alltid det lilla extra och våra kunder kommer (nästan) alltid tillbaka!

Avancerat redigeringsverktyg för trycksaker

Avancerat redigeringsverktyg

Börja från en tom sida och skapa ett visitkort, ett inbjudningskort eller någon annan trycksak med hjälp av vårt användarvänliga redigeringsverktyg. Om du saknar inspiration – Välj en av 3000 mallar och lägg till egna bilder och text. Vi ger dig verktyg och idéer men du bestämmer resultatet.

PrintonDirect AB   Mäster Samuelsgatan 10     111 44 Stockholm     Kontakt